fbpx

Banje i klimatska mesta u Srbiji imaju dugu tradiciju i oduvek su bila omiljena mesta za odmor. Vecina banja nalazi se u podnožju planina, okružene su šumom, zašticene od jakih vetrova, imaju blagu klimu i predstavljaju ekološki ciste sredine.
Srbija je veoma bogata termomineralnim izvorima cije vode po hemijskom sastavu, temperaturi i drugim svojstvima omogucavaju lecenje skoro svih bolesti za koje se banje preporučuju.
U preko 53 termalna lokaliteta, u cijim blagodetima su uživali još i stari Rimljani, banjske terapije prilagodene su lecenju širokog spektra zdravstvenih smetnji ili oboljenja. Zdravlje dobijate u razlicitim oblicima: iz caše, putem kupki i vazduhom.Boraveci na ovim prostorima, Rimljani otkrivaju lekovitost pojedinih voda i na njima grade kupatila. Neka od njih sacuvana su i danas.

Hotel Fontana – Vrnjačka banja / sopstveni prevoz

31. Decembar 2020. - 3. Januar 2021. god.
 OPIS SMEŠTAJA LINK: https://fontanavrnjackabanja.com/en/ NA RASKRSNICI PRIRODE I LJUBAVI Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na...
od eura

Hotel Tonanti – Vrnjačka banja / sopstveni prevoz

Izdavanje na dan / sopstveni prevoz ____________________________________  OPIS SMEŠTAJA LINK: https://hoteltonanti.rs/ Hotel...